Select Page
Holloway House

Holloway House

Trombe were introduced to design and install the specialist glazing aspects of the project.

An existing North London house was being refurbished and extended to introduce an extensive excavated basement level.

The garden was sunken to a level below the roadside and the conventional front entrance to the house became secondary to a new glazed wind lobby on the side of the house.

Whilst basements are generally expected to be dark, with large format glazing in the walls and roof it provided a generous light filled space.

The bright double height space was designed to be used as an open plan dining area and kitchen where the family could congregate.

Sector

Residential

Project Type

Refurbishment

Location

London, England

Design Features

Structural Glazing
Frameless Glass
Windows
Picture Window
Oversized Glass
Doors
Holloway House
Holloway House
Holloway House
Holloway House
Holloway House
Holloway House
Holloway House

Get in Touch

Give us a call or drop us an email to discuss your project.

Email: info@trombe.co.uk
Tel: 020 7688 6670