Select Page
Stanmore Extension

Stanmore Extension

Trombe were engaged to revisit, redesign and replace a timber framed conservatory that we had installed in the past.

The client was refurbishing the whole house in North West London and wanted to create a new focal point.

The kitchen was extended to create a dining area set into a large garden. It is glazed on three sides to maximise views of the setting.

The steep pitch of the roof reflects the traditional design of the building and creates a dramatic internal space – the interior can be viewed from the first floor landing.

The roof glass is supported by laminated glass beams, and a concealed steel frame.

Sector

Residential

Project Type

Extension

Location

London, England

Design Features

Roof Glass
Glass Beams
Glass Fins
Frameless Glass
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension
Stanmore Extension

Get in Touch

Give us a call or drop us an email to discuss your project.

Email: info@trombe.co.uk
Tel: 020 7688 6670